Case study 1 Crouchers Farm

A front and rear extension of a 70's home, on a picturesque site in Newick. Designed by Ecotechture.

The clients wanted a more useable front entrance and to remove an existing bank of  leaky windows and replace with a sunken dining room extension and patio.

They had a strong vision and a meticulous eye for detail and together with the architects we overcame a number of challenges with the stunning result. A real team effort.

 

 

 

Gallery

  • cs5_02
  • cs5_03
  • cs5_04
  • cs5_05
  • cs5_06
  • cs5_07
  • cs5_08
  • cs5_09
  • cs5_10
  • cs5_11
  • cs5_12
  • cs5_13
  • cs5_14
  • cs5_15
  • cs5_16
  • cs5_17
  • cs5_18
  • cs5_19
  • cs5_20
  • cs5_21
  • cs5_22
  • cs5_23
  • cs5_24
  • cs5_25

Case studies

 
 
Home Case study 1 Crouchers Farm

Get in touch

We would love to hear from you if you have an idea for a project.